_MG_3445_HDR

Urbana fotografija

Ljubljansko geografsko društvo organizira popoldansko delavnico pokrajinske fotografije v spomin preminulemu predsedniku društva in fotografu dr. Bojanu Erhartiču. Tema delavnice je Urbanex fotografija (Urban expoloring) – fotografiranje alternativnih lokacij v urbanih središčih, ki so ponavadi zaprti, zapuščeni, a še vedno fotografsko zanimivi. Delavnica bo potekala v Ljubljani, in sicer v soboto, 15. 10. 2016, od 14. do 18. ure.  Število udeležencev je omejeno na največ 10 oseb.

 

Nekaj pogojev za udeležbo:

  • udeleženci potrebujejo zmerno fizično kondicijo,
  • udeleženci se delavnice udeležujejo na lastno odgovornost – sami odgovarjajo zase in za opremo – s seboj je potrebno prinesti podpisano izjavo o odgovornosti, ki je spodaj,
  • prispevek udeleženca je 10 €.

 

Zaželeno je, da imajo udeleženci s seboj zrcalnorefleksni ali napredni kompaktni fotoaparat, na katerem lahko nastavljajo posamezne vrednosti (čas osvetlitve, zaslonka, popravek osvetlitve). Udeleženci naj poznajo svoj fotoaparat, saj ob množici različnih modelov fotoaparatov ni moč pričakovati, da ga bo znal nastaviti kdo drug. Priporočena dodatna oprema je stojalo.

 

Prijave na delavnico zbiramo do zapolnitve mest oz. najkasneje do 10. oktobra 2016 na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pri prijavi do tega datuma imajo prednost člani LGD. Prosimo, da v prijavi navedete svoje ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. Upošteval se bo vrstni red prijav, tako za člane kot za morebitne nečlane, v kolikor bo ostalo kakšno prosto mesto.

 

S prijavo na delavnico dovoljujem, da organizator zbira moje osebne podatke za namen delavnice. Podatke bo organizator po končanih aktivnostih v zvezi z delavnico uničil.

 

O Bojanu Erhartiču:

  1. Bojan Erhartič (1979–2013), geograf, fotograf, naravovarstvenik, popotnik in gornik, je bil do svoje prezgodnje smrti znanstveni sodelavec na Geografskem inštitutu Antona Melika ZRC SAZU in predsednik Ljubljanskega geografskega društva. Bil je eden največjih ljubiteljev ter poznavalcev Doline Triglavskih jezer. Vrh njegovega ustvarjanja je doktorska disertacija, ki jo je nadgradil v znanstveno monografijo Geomorfološka dediščina v Dolini Triglavskih jezer.

Fotodelavnica

sob, 15. oktober 2016

14:00

Ljubljana

Peter Mišic

10 €

Image

Kontakt

Naslov: Gosposka ulica 13, 1000 Ljubljana, p.p. 306

Telefon: 01 470 65 43
Elektronski naslov: lgd.posta@gmail.com

TRR: IBAN SI56 6100 0002 1299 316
DŠ: 23165294 (ni davčni zavezanec)
MŠ: 5267587000

Uporabne povezave

© 2022 Ljubljansko geografsko društvo. Izdelava spletne strani: www.dpoint.si