28 avgust 2018

Nova sezona

Spoštovana članica, spoštovani član Ljubljanskega geografskega društva.

Poletje, vsaj tisto meteorološko, gre počasi h koncu in skrajni čas je že, da vam v poletnem obvestilu postrežemo z najavo pestre palete LGD-jevih dejavnosti, ki se bodo za vas odvijale to jesen. Raznolik program zagotavlja, da se bo za vsakega izmed vas našlo kaj zanimivega.

Kot je že v navadi, se boste z nami lahko udeležili treh ekskurzij, ki nas bodo vodile na Kras, Cerkljansko z Divjimi Babami ter na dvodnevno ekskurzijo na Dunaj in v Bratislavo.

Potopisna predavanja nas bodo odpeljala na Azore, Šrilanko in v Kolumbijo.

Na geografskem večeru bomo izvedeli, ali še lahko – in kako – ublažimo podnebne spremembe.

Na kratkih ekskurzijah bomo obiskali vodarno Kleče in Slovenski parlament.

Pohodne ekskurzije si bodo sledile v smeri urinega kazalca in nam postregle s pešačenjem na odsekih med Železniki in Robidnicami, Grahovšami in Tržičem ter Žlebičem in Retjami.

Vabimo pa vas tudi, da si ogledate našo prenovljeno društveno spletno stran na sicer starem naslovu: www.lgd-geografi.si. 

POLETNO OBVESTILO v PDF obliki.

PLAČILO ČLANARINE ZA LETO 2018 

Februarja ste s spomladanskim obvestilom prejeli tudi položnico za plačilo članarine, ki je za prvega člana 29 €, za drugega člana 18 €, za diplomante kateregakoli študija geografije pa 14,5 €.

Večina nas je znesek že poravnala, ostale pa vljudno prosimo, da to storite čim prej. Podatke za plačilo najdete na nalogu, ki je bil priložen spomladanskemu (prejšnjemu) obvestilu, ali na društveni spletni strani: www.lgd-geografi.si. Kot namen nakazila napišite »članarina« in leto, za katero jo plačujete. 

Če bi nam želeli poslati elektronsko sporočilo, smo dosegljivi na društvenem e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

Image

Kontakt

Naslov: Gosposka ulica 13, 1000 Ljubljana, p.p. 306

Telefon: 01 470 65 43
Elektronski naslov: lgd.posta@gmail.com

TRR: IBAN SI56 6100 0002 1299 316
DŠ: 23165294 (ni davčni zavezanec)
MŠ: 5267587000

Uporabne povezave

© 2024 Ljubljansko geografsko društvo. Izdelava spletne strani: www.dpoint.si